Vad är SUP?

SUP står för StandUpPaddleboardoch är ettfenomensom har blivit allt mer populärvärldenrunt. Paddleboardgårtillväga att användaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.How To Stand Up Paddle Board - SUP Basics - YouTube

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du använda din SUP i de flesta vattentyper och drag. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din StandUpPaddleboard, beroende på vattnet som du har din SUP i.

Paddleboard

Det viktigaste för SUPär att välja en relevantpaddelbräda. Det gör stor skillnad i användandet avSUP om du har valt enpaddleboard som är anpassad för din SUP aktivitet.Paddelbrädafinns både som uppblåsbar eller i komposit. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är tillverkad för högre hastighetskompetens, har bättre glid och är bättre att ha om du vill undvika attblåsa upp din SUP varje gång och kan komma ut på vattnet direkt.Skillnaden med en uppblåsbarpaddleboard är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och provapå nya SUP möjligheter dit du reser stand up paddle.

Testa på SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den anpassningsbarapaddelbrädanstår dörrarna öppna för att paddla på nya sätt.Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddle.Fenomenet SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.

StandUp Paddle Stockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms vattendrag har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.Standup paddling är en hobby som är till för både unga och gamla och som förmedlat en kulträningsform och aktivitet att göra när det är strålande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddleboard något som passar föralla.