Vad är Botox?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är framtaget för att få dina muskler att slappna av och för att skapa volym och ge ett lyft till förslappad hud. Botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan anpassas för behandling av exempelvis svett på olika områden av kroppen. Botox i pannan används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, mjuka upp arga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.
Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna. Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.
Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är hjälpande mot migrän och för att lugna överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Botox Göteborg pris
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.
Exempelvis om du vill göra botox kråksparkar, botox argrynka eller botox gummy smile för att nämna några utav områdena som går att behandla.
Fullständigt pris ges under din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Ni diskuterar vilket område du behöver ha botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken injicering av botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig https://botoxgoteborg.se.

Botox procedur
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att gå igenom proceduren, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort injicering innan, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox före och efter
En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *